Vrtne garniture Expormim

Trpežno vrtno pohištvo, ki ne zahteva veliko vzdrževanja

Firma EXPORMIM prihaja iz vroče Španije, iz mesta blizu Valenciji in je med vrhunskimi proizvajalci vrtnega pohištva. Tam je poleti tako vroče, da si je treba popoldne odpočiti-siesta je pomemben del španske tradicije zato je vrtno pohištvo nepogrešljivo. Zato je tudi OUTDOOR ali vrtno pohištvo in vrtne garniture tam zelo pomembno. V EXPORMIMU tako njihovi dizajnerji že vrsto let uspešno spajajo tako indoor kot outdoor linije pohištva s posebnim poudarkom na toplini in udobju. Pomagajo vam ponovno definirati vaše prostore, vrtove, balkone in vaše nove izkušnje in to z kombinacijami železa, aluminija, tika naravnim kamnom, poliestersko vrvjo in tkaninami za blazine, ki jih lahko uporabljamo zunaj.

Njihovi proizvodi zajemajo predvsem vrtne garniture izrednega dizjana in visoke kvalitete iz umetnega ratana,ki se odlično vklapljajo v moderne domove, tako v notranjosti kot tudi na vrtu,mize in stoli iz železa kot AIR NIDO ,OUT LINE STOLI so zračni, enostavne oblike in udobni za sedenje.

Linije sedežnih garnitur TUNIS, SLIM, PLUMP, SUDAN so vsaka posebej primerne za vsak interier kot tudi teraso ali vrt, saj so materiali trpežni in ne zahtevajo veliko vzdrževanja.

Vrtne garniture in ležalniki Kabu in Livit
Set Liz, vrtna luč OH in gugalnik Nautica
Vrtne garniture Sudan
Vrtne garniture, ležalniki Slim
Vrtne garniture Plump
Vrtne garniture Tunis
Vrtni stoli in mize
PDF katalogi in povezave

Vrtno pohištvo Expormim 2020 PDF katalog

Notranje pohištvo Expormim PDF katalog