Kovinsko vrtno pohištvo

Kovinsko vrtno pohištvo podjetja VERMOBIL

Firma VERMOBIL izdeluje kovinsko vrtno pohištvo in predstavlja eno izmed vodilnih firm v Italiji,ki so že več kot 20 let inovativne na področju kovinskega vrtnega pohištva tako v dizajnu kot izdelavi.
Pohištvo VERMOBIL je v celoti izdelano v Italiji ob upoštevanju najnovejših tehnoloških dosežkov, uporabljeno je galvanizirano železo ,prašno barvano , nerjaveči vijaki za pritrjevanje, skratka kovinsko vrtno pohištvo VERMOBIL je narejeno po visokih kvalitetnih standardih v tovarni,ki se razprostira na 9000 m2 v industrijski coni Marsciano v Umbriji. Vse to zato, da dobijo proizvodi visoko odpornost za vodo, zmrzal oz. korozijo in ne zahtevajo skoraj nobenega vzdrževanja,ko so enkrat postavljeni na vaš vrt ali teraso.
VERMOBIL nudi kompletno kolekcijo proizvodov, ki so primerni tako za vrtove, balkone kot tudi gostinske lokale in vrtove, lahko pa so njihovi proizvodi uporabljeni tudi v notranjosti doma v dnevni sobi, kot tudi za opremo najbolj prestižnih hotelov. Tako najdete pohištvo VERMOBIL povsod v Italiji kot tudi v Evropi, izbirate lahko med različnimi barvami in in modernim kot tudi klasičnim dizajnom.

PDF katalogi in povezave

Kovinsko vrtno pohištvo Vermobil PDF katalog