Naša ponudba

Iščete vrtno pohištvo ,ki je drugačno od tega , kar se dobi v naših velikih trgovinah? Iščete primerne vrtne stole, ležalnik ali sedežno garnituro,ki vam bo pričarala nove občutke pri posedanju na vašem vrtu ali terasi na morju?Opremljate GOSTINSKI LOKAL in vrtno teraso?
Za vse to vam je na voljo naš raznovrsten program VRTNEGA POHIŠTVA ATELJE MIA CASA z linijami izdelkov v kovini, umetnem ratanu, naravnem ratanu, tiku in bambusu.
Naši dobavitelji so firme VERMOBIL za kovinsko vrtno pohištvo,CONTRAL, GRATTONI, SIT DOWN, POINT ,EXPORMIM za vrtne stole, vrtne sedežne garniture in mize iz umetnega ratana,ki jih boste lahko uporabili za opremo vrtov tako doma kot tudi opremo gostinskega lokala.
Firma TONON izdeluje vrhunsko pohištvo,kolekcija stolov SOFT TOUCH predstavlja vrhunsko oblikovane oblazinjene stole primerne za vsak dom,v liniji LOUNGE najdete celo vrsto udobnih,odlično oblikovanih foteljev,kolekcija TIMELSS pa predstavlja stole za jedilnice mize,fotelje ,program pa zaključujejo jedilne mize in nizke mizice, police,nizke omarice, mehki tabureji STONE.
Firma DOMUS ARTIS pa vas bo navdušila s svojimi proizvodi iz masivnega lesa za vse prostore vašega doma izdelanimi iz masivnega hrasta in oreha.
Firma MIDJ vas bo očarala s izredno raznovrstno ponudbo kovinskih in lesenih stolov, ki se kombinirajo z usnjem ,ekološkim usnjem in umetnimi materiali in vam nudijo maksimalno udobje pri sedenju, tudi njihove mize si zaslužijo vso pozornost, saj so vrhunske tako v pogledu kvalitete kot tudi dizajna.
Posebnega linija naravnega ekološko pohištva izdelanega iz panelov bambusa in ratana firme BORTOLI pa vam bo všeč, če prisegate na naravne materiale. Ponudba obsega tako pohištvo za dnevne sobe, spalnice z raznovrstnimi policami, omaricami stoli, sedežnimi garniturami iz bambusa kot tudi naravnega ratana.